Anmeldelse av Bruce Springsteen - We Take Care of Our Own (singel)

TYPISK SPRINGSTEEN


"We Take Care of Our Own" er den første singelen fra albumet "Wrecking Ball" som Bruce Springsteen slapp tidligere i år. Det er en ganske typisk låt til han å være, med et varmt og fengende uttrykk, og JA, klokkespillet gjør entré ganske så kjapt, dermed er vi på trygg og familiær grunn. Sangen omhandler Springsteens følelse av at etter flere år med økonomiske vanskeligheter, er ikke amerikanere like villige til å hjelpe hverandre lenger. Samtidig inkluderer refrenget teksten "Wherever this flag is flown / We take care of our own". Om det er ironi eller et bare et sterkt ønske om å gjøre uttalelsen til virkelighet vet jeg ikke, men det låter smått episk. Alt i alt er dette en koselig låt, uavhengig av sangtekst, men det er vel en av Bruce sine varemerker, å pakke samfunnskritikk inn i noe catchy og relativt lettfordøyelig. Samtidig virker Bruce fortsatt "ekte", muligens på grunn av stemmen hans som er passe raspete og småslitt, men også fordi melodien ikke virker lagd kun for å selge mest mulig. Det skal sies at dette ikke er den beste låta på "Wrecking Ball" (anmeldelse av albumet kommer også før eller siden), men det er en bra start.

4 av 6

Den mest sexy 62-åringen ever?

4 kommentarer

Mima

12.10.2012 kl.11:39

Bruce Springsteen er helt super! Var du på konserten i sommer? Ei venninne var der og hun sa det var den beste konserten hun noen gang har vært på : )

kanelerdigg

12.10.2012 kl.13:00

Mima: Så artig at du liker ham. Nei, jeg har aldri vært på Springsteen-konsert, men jeg har fått med meg at han er blant de beste live-artistene. :) Og så lenge han pleier å spille! :O Har du fått hørt på den nye plata da? Jeg kommer med en anmeldelse av den og etterhvert. :)

Mima

12.10.2012 kl.16:28

Ja, han er kjent for å være en skikkelig live artist - og det er bare de virkelig gode artistene som er det! : )

Nei, jeg har ikke hørt den, men det skal jeg : )

kanelerdigg

15.10.2012 kl.11:50

Mima: Sant, de fleste kan imponere i studio, med alle mulige triks, det er live-settingen som avslører hvem som virkelig er gode, hehe. Håper du liker plata hans da. :)

Skriv en ny kommentar

kanelerdigg

kanelerdigg

31, Fredrikstad

Musikkgal fyr som stadig oppdager ny og gammel musikk å høre på. Fant ut at han skulle begynne å skrive og publisere musikkanmeldelser, og havnet her. Skriver vanligvis ikke om seg selv i tredjeperson, men gjør et unntak akkurat nå.

Kategorier

Arkiv

hits